Een nieuwe auto kopen?

Daar sta je dan. Bij het verkeerslicht, wachtend op dat groene verlossende licht. Auto’s passeren je van links en rechts omdat ze, in tegenstelling tot jou, moeten afslaan. “Kijk daar!”. De nieuwe Mini. Wat is ie leuk. Je kijkt hem nog eens na en dan springt het licht op groen.

Menig automobilist is de eerste twee jaren blij met een nieuwe auto. Daarna is de nieuwigheid er van af en verlangt hij/zij naar een nieuwe auto met de lak lekker strak en een nieuw ruikende interieur. Opvallend is dat veel automobilisten na een grondige poetsbeurt van de auto, weer aandacht heeft voor de auto en erg blij is met zijn/haar auto.

Bij Wash Drive In Horsterweg merken we dagelijks dat een poetsbeurt wonderen verricht. Mensen hebben het gevoel dat ze in een nieuwe auto te stappen en beseffen dan ineens dat een nieuwe auto kopen helemaal niet nodig is. Sterker nog, ze zijn juist heel erg gehecht aan hun heilige koee. Dat merken we bij de wasboxen, de wasstraat en nog meer bij onze Wash & Clean service. Een cosmetische beurt met Ozon behandeling spant de kroon; alsof ze de showroom uitrijden.

Als ze dan toch een nieuwe auto willen dan krijgen ze bij voor een door ons behandelde auto een hele goede prijs. Hieronder tref je een aantal andere tips bij het verkopen van je  auto.

verkooptips2