fbpx

Jij 2 euro, KidzBase 2 euro!

Stichting KidzBase brengt kleur in het leven van kinderen die door een verstoorde thuissituatie niet meer kunnen opgroeien in hun eigen gezin. Deze kinderen wonen in een groot gezinshuis of in een woongroep in Nederland. Met kleine projecten willen de mensen van KidzBase kinderen het gevoel geven dat ze speciaal zijn.    

Stichting KidzBase wil kinderen die door een verstoorde thuissituatie niet meer kunnen opgroeien in het eigen gezin, ondersteunen in hun ontwikkeling. Hun doelstelling is om met kleinschalige projecten het leven voor deze kinderen meer kleur te geven. Stichting KidzBase werkt daarbij samen met professionele organisaties waarmee ze hun krachten kunnen bundelen. Zij willen de maatschappij er bewust van maken dat er veel kinderen zijn die niet meer thuis kunnen opgroeien en dat ze met een gezamenlijke inspanning iets extra’s kunnen bieden aan deze nieuwe generatie.

KidzBase wasactie

Wij van Wash Drive In Horsterweg steunen dit initiatief van harte en vragen aandacht bij de VVV supporters voor deze bijzondere Venlose stichting. Dat doen  wij door de KIDZBASE WASACTIE in het leven te roepen:

Seizoenskaarthouders van VVV-Venlo krijgen tijdelijk op het GOUD of Wash & Clean programma € 2 korting. Wij op onze beurt doneren dan bij elke KIDZBASE WASACTIE € 2 aan Stichting Kidzbase.

De actie loopt van 26 februari tot en met 8 april 29 april en is niet geldig in combinatie met andere acties.

KidzBase actie WDI