fbpx

Stofzuigen voortaan GRATIS

Stofzuigen

Het eerste wascentrum in Venlo met GRATIS stofzuigen

Onze liefde voor het vak zorgt ervoor dat we dagelijks scherp zijn op wat er beter, sneller en vooral leuker kan. Zo waren wij in Nederland de eerste wasstraat met het Wash & Clean concept en bieden wij nu als eerste wasstraat in de gemeente Venlo gratis stofzuigen aan!

Superkrachtige stofzuigers

De stofzuigers bevinden zich niet meer achter de wasboxen, maar op de grote plaats achter de wasstraat. De nieuw geïnstalleerde  stofzuigers zijn superkrachtig en zoals hierboven al vermeld: HELEMAAL GRATIS! Druk op de rode knop en je begint!

Tips

Als je de auto gaat stofzuigen, haal dan eerst de losliggende spullen uit de auto en doe ze in een tas of doos. Daarna kun je alles weer terugleggen.

Neem een harde borstel mee de auto in om de vloerbekleding schoon te borstelen. Terwijl je dat doet ga tegelijkertijd met de zuigmond van de stofzuiger over de geborstelde plekken heen.

Doe dat ook voor het dashboard, middenconsole en opbergvakken. Gebruik hiervoor desnoods een zachtere borstel of schone kwast om makkelijker bij de moeilijke plekken te komen.

Begin altijd van boven naar beneden.

Vergeet de naden niet op de bekleding. Druk desnoods op de stoel bij de naden om er beter bij te kunnen.

 


 

Wist je dat?

  • Rond 1900 de stofzuiger werd uitgevonden, maar dat tot 1960 lang niet iedereen zo’n apparaat had.
  • De tapijten werden meestal geveegd of buiten uitgeklopt met de mattenklopper (waarmee je van langs kreeg ;-))
  • De Fransman Hubert Booth (1871-1955) in 1901 zijn eerste stofzuiger maakte, de Booth Machine; deze was met 50 kilo erg zwaar.
  • De eerste ‘lichtgewicht’ stofzuiger werd gemaakt door de Amerikaanse Hoover Suction Sweeper Company.
  • Dat zij vernieuwend waren; ze verkochten aan huis door demonstraties te geven.
  • In 1938 had de helft van de Nederlandse huishoudens er een.
  • In 1997 de eerste versie van een robotstofzuiger werd vertoond in het wetenschappelijk programma Tomorrow’s World van de BBC