fbpx

Films en Carwash: de 9 beste scenes

Films autowassen

Films en carwash

Of ze nou sexy, hilarisch of eng zijn – hoe je ze ook beschrijft, wij vinden deze films fantastisch en jij mag raden waarom.

Carwash scenes in films trekken nu eenmaal onze aandacht. Hoe het sop over auto’s glijdt, de wasinstallaties draaien of het water met bakken naar beneden komt, het blijft voor ons altijd even boeiend. Nu heb jij daar misschien iets minder mee, maar met het weer van de afgelopen dagen nog in het achterhoofd kan video kijken helemaal geen kwaad. Of je gaat lekker naar de bioscoop voor de nieuwe Captain America of Rokjesdag.

WIN 2 x 2 kaarten voor de film!

Wat het wordt maakt niet veel uit, wij hebben voor beide opties (wat films betreft) wat in petto!

We hebben de 9 beste carwash scenes/films voor je op een rijtje gezet, zodat je thuis op zoek kunt gaan naar één van de video’s of je vertelt ons op Facebook met je wie je graag naar de bios gaat binnenkort. We geven namelijk 2 x 2 kaarten voor CityCinema in Venlo weg!

1. Car Wash, 1976

Deze film uit 1976 is één en al carwash. Bij een pompstation annex autowasstraat met grotendeels gekleurde werknemers komen de vreemdste klanten, zoals een rijke madam die bang is dat haar auto vies wordt en een TV-dominee voor het geloof in het geld. In dit fragment zie je Richard Pryor natuurlijk, maar ook de jonge Pointer Sisters!

[embedyt] https://youtu.be/jQyv_1Qoqco?list=PLgxKtTLlu6emKxIqNuWc13y4MNz_DK7BV[/embedyt]

 2. The Karate Kid, 1984

Een klusjesman en martial arts master besluit om in te gaan op het verzoek om een jongen die gepest wordt karate te leren, maar geeft hem wel mee dat er meer is dan martial arts en vechten. In één van de scenes in de film moet de jonge Karate Kid een auto waxen. Wie ken de scene niet? “Wax on, wax off.”

[embedyt] https://youtu.be/tsTIBpoq73I?list=PLgxKtTLlu6emKxIqNuWc13y4MNz_DK7BV[/embedyt]

 3. Dodgeball: A true underdog story, 2004

Peter La Fleur heeft een sportschool, maar hij zit in de financiële problemen. White Goodman wil graag z’n sportschool overnemen, maar Peter voelt daar niets voor. Hij heeft nog een maand de tijd om 50.000 dollar bij elkaar te schrapen. Autowassen is één van de vele opties. Het wordt uiteindelijk trefbal.

[embedyt] https://youtu.be/bEAAVyL0nK4?list=PLgxKtTLlu6emKxIqNuWc13y4MNz_DK7BV[/embedyt]

 4. Final destination 4, 2009

Als Nick en een paar vrienden naar een circuit gaan om een autorace te bekijken, gebeurt er een verschrikkelijk ongeluk. Een auto rijdt met hoge snelheid het publiek in. Er vallen veel doden en het lijkt er zelfs op dat het stadion in elkaar gaat vallen, totdat Nick erachter komt dat het maar een visioen was. Een heftige horror film die we eigenlijk liever niet laten zien, want je zo onschuldig is een carwash niet altijd. Onze Enduro natuurlijk wel.

[embedyt] https://youtu.be/5wDR1RzypVc?list=PLgxKtTLlu6emKxIqNuWc13y4MNz_DK7BV[/embedyt]

5. Teen Witch, 1989

Louise is een buitenbeentje op de middelbare school. Als ze ontdekt dat ze een heks met superkrachten is, gebruikt ze deze in eerste instantie om wraak te nemen op de populaire meiden en gemene leraren. Wanneer een voodoo pop gewassen wordt, wordt er ergens ander ook wat gewassen in deze film. Overigens, het was niet bij ons 😉

[embedyt] https://youtu.be/HcD7driLtCQ?list=PLgxKtTLlu6emKxIqNuWc13y4MNz_DK7BV[/embedyt]

6. Norbit, 2007

Norbit heeft het nooit makkelijk gehad. Als kind werd hij achtergelaten op de stoep van een Chinees restaurant en werd opgevoed door Mr. Wong. Het wordt op latere leeftijd alleen maar erger als hij ook nog een gedwongen huwelijk moet aangaan. Op het moment dat Norbit het allemaal niet meer ziet zitten keert echter zijn jeugdliefde Kate terug in de stad. Beslis jij maar of je ze sexy vindt als ze een auto wast.

[embedyt] https://youtu.be/Dt2ubXS2zwg?list=PLgxKtTLlu6emKxIqNuWc13y4MNz_DK7BV[/embedyt]

 7. Bad teacher, 2007

Sommige docenten doen maar wat. Elizabeth (Cameron Diaz), bijvoorbeeld. Ze is meedogenloos, onaangepast en vloekt er op los. Ze drinkt, wordt regelmatig high en wil niets liever dan een rijke man aan de haak slaan, zodat ze kan stoppen met haar flutbaan. Wanneer ze een auto wast vallen allen monden open…ook die van ons.

[embedyt] https://youtu.be/OjSmSXblWRM?list=PLgxKtTLlu6emKxIqNuWc13y4MNz_DK7BV[/embedyt]

 8. Grown Ups 2, 2013

Lenny Feder (Adam Sandler) besluit met zijn familie terug te keren naar de geboorteplaats waar hij en zijn vrienden vroeger zijn opgegroeid. Maar dan breekt voor de kinderen hun laatste schooldag aan. En op een dag die gek genoeg vol zit met verrassingen draaien de rollen zich om, en zijn het de kinderen die de volwassenen een lesje leren. En dan verschijnen de sexy autowas mannen.

[embedyt] https://youtu.be/HAi-_i01tT0?list=PLgxKtTLlu6emKxIqNuWc13y4MNz_DK7BV[/embedyt]

9. Cool Hand Luke, 1967

Luke Jackson heeft een probleem met het gezag en wordt na het vernielen van parkeermeters veroordeeld tot twee jaar dwangarbeid. Zijn taak bestaat erin onkruid te wieden en greppels te graven onder een brandende zon. In tegenstelling tot de andere nieuwelingen blijft Luke kalm. Dragline, de aanvoerder van een groepje gevangenen, vreest voor zijn aanzien, want Luke wint het respect van de anderen. Wie ook respect wint is een dame die op een wel heel sensuele manier zelf de auto wast. En dat zo’n 50 jaar geleden!

[embedyt] https://youtu.be/wnY_Jb9bmCg[/embedyt]