fbpx

Wash Drive In en COVID-19

Sinds de eerste Corona-virus besmettingen in Nederland is er een hoop veranderd. Winkels, horecagelegenheden, sportscholen en scholen zijn deels gesloten. Wij zijn open. Zolang de adviezen van de RIVM ons in de gelegenheid stellen om open te blijven, doen wij dat. Wij blijven auto’s wassen zolang het kan. Onze openingstijden.

We merken de afgelopen dagen dat we een steentje bij kunnen dragen voor mensen die het gevoel willen houden dat sommige dingen niet veranderen en ‘gewoon’ hun auto kunnen laten wassen als ze dat willen. Even weg, even ertussen uit. Uiteraard moeten we zorgen voor onszelf en onze mensen dat we economisch niet te hard worden getroffen door de gevolgen van het virus. We hebben gezinnen te onderhouden.

We zijn dus open, maar hebben wel maatregelen getroffen om ons en jou te beschermen tegen het Corona virus:

Maatregelen bij de wasstraat

  • Zelf de auto de wasstraat inrijden

Maatregelen bij gebruik Wash & Clean

  • Niet meer dan 1 auto op de interieurband
  • Wanneer de rolpoort geopend wordt, rijd je de auto op de transportband
  • Neem vervolgens plaats op de bank
  • Als we klaar zijn krijg je een seintje en kun je weer met een schone auto vertrekken

Al onze medewerkers dragen tijdens de reiniging beschermende middelen om zich en jou te beschermen tegen het Corona virus. Daarnaast volgen we uiteraard de adviezen op van het RIVM.