WASHXL: Nieuwe professionele wasstraat voor voertuigen tot 3,6 meter hoog – Ontdek onze service!

Naast onze wasstraat voor personenvoertuigen heten we u welkom bij onze nieuwe gespecialiseerde wasstraat WASHXL voor voertuigen tot 3,6 meter hoog! Wij bieden een professionele en grondige reiniging voor koelwagens, bestelbussen, bestelwagens, pickup trucks, campers, caravans en taxibussen. Deze service is afgestemd op de unieke behoeften van hoge voertuigen, en we zijn er trots op een uitstekende reinigingservaring te bieden.

Waarom kiezen voor WASHXL?

  • Speciaal voor hoge voertuigen: Onze wasstraat is specifiek ontworpen om voertuigen tot 3,6 meter hoogte aan te kunnen. Of je nu een camper, bestelbus, taxibus of koelwagen hebt, wij zorgen voor een veilige en effectieve reiniging.
  • Grondige en delicate reiniging: onze geavanceerde reinigingstechnologieën verwijderen vuil en aanslag grondig, terwijl ze tegelijkertijd zacht zijn voor de lak en het exterieur van uw voertuig. Daarnaast wordt uw voertuig gegarandeerd met de hand voorgewassen zoals u dat van ons gewend bent.
  • Hoogwaardige bescherming: we begrijpen dat bescherming essentieel is. Daarom gebruiken we premium wax en coatings om jouw voertuig te beschermen tegen weersinvloeden en vervuiling. Dit zorgt voor een langdurige glans en behoud van de kwaliteit.
  • Efficiëntie en milieubewustzijn: onze wasstraat biedt een snelle en efficiënte reiniging, zodat je snel weer op weg kunt. We zijn ook toegewijd aan milieuvriendelijke praktijken, met gebruik van eco-vriendelijke reinigingsproducten en waterrecycling.
  • Zonder afspraak: bezoek onze locatie aan de Horsterweg zonder afspraak tijdens onze ruime openingstijden.
  • Neem contact met ons op voor zakelijke afspraken voor uw totale wagenpark; personenwagens, hoge voertuigen en vrachtwagens op onze locatie op Freshpark Venlo.