De genieter

Een schone auto vind je belangrijk, maar voor jou bestaan er echt wel leukere of belangrijkere dingen in het leven dan auto wassen. Dus de vraag is niet zozeer of je zelf de auto wast maar wie de auto wast zodat je bijvoorbeeld tijd overhoudt om met het gezin op pad te gaan of omdat zelf de auto wassen fysiek steeds belastender voor je wordt. Dus even snel naar de wasstraat is voor jou de beste optie, zeker als het snel moet gaan en je het gevoel hebt dat je zo weer weg bent.

overlaten-aan-anderen2

Wij zijn al meer dan 20 jaar het was adres voor uw auto met de Enduro Class 60 wasstraat waarbij de auto langzaam wordt voortgesleept en alle bewegingen uitvoert afhankelijk van het wasprogramma. Hierdoor kunnen we 60 auto´s per uur wassen! De wasborstels, wielborstels sproeiers en drogers worden continue gecontroleerd op kwaliteit zodat je zeker kan zijn van een oogverblindend resultaat.

Voor degene die zich echt laten verwennen introduceerde wij in 2008 als eerste autowas bedrijf in Nederland het Wash & Clean concept. Een compleet wasprogramma waarbij zowel de binnen- als de buitenkant wordt schoongemaakt door onze getrainde mensen in minder dan een kwartier tijd!