fbpx

Handwax

Als eerste in de regio Venlo biedt Washdrivein Horsterweg handwax aan. Onze professioneel opgeleide medewerkers zorgen ervoor dat uw auto beschermd wordt tegen vocht, vuil en UV-straling. Daardoor blijft de lak goed beschermt tegen krasjes en behoudt de kleur haar intensiteit. 

Verbluffend resultaat

Met een professionele dual action autowax machine wordt de lak eerst voorzien van AutoMagic Aardbei! Wet Wax® en daarna met roterende en excentrische bewegingen van de autowax machine ingewreven en gepoetst. Het resultaat is een auto met een stralende lak met een verbluffend resultaat. Want naast de optimale bescherming wil het oog ook wat!

Wij adviseren minimaal tweemaal per jaar uw auto te laten waxen voor een optimale bescherming afhankelijk van blootstelling van uw auto aan bijvoorbeeld extreme weersinvloeden. 

Nu GRATIS bandenglans!

Nu tijdelijk inclusief GRATIS bandenglans, voor net dat beetje extra wow!

Een Handwax behandeling kost € 35,95. Dit is inclusief wasprogramma GOUD van € 15,95.
Voor € 20,00 meer wordt uw lak optimaal beschermd tegen vocht, vuil en UV straling.
Wasprogramma Platina: combineer Handwax met Wash&Clean voor slechts € 49,95. Tijdelijk inclusief bandenglans!

Afspraak maken hiervoor is niet nodig, want u kunt er op wachten in de koffiebar met wifi net zoals u gewend bent met ons Wash & Clean.

(Handwax is dagelijks mogelijk tot een uur voor sluiting, behalve op zondag.)

AutoMagic Aardbei! Wet Wax®

AutoMagic Aardbei! Wet Wax® is een eersteklas niet-schurende, premium carnaubacrème wax voor gebruik op blanke lak en conventionele lakken. Creëert een langdurige, diepe hoogglans. Geweldige geur van aardbeien! Voldoet aan milieueisen.