fbpx

Wash Drive In Business

Het zakelijk klimaat in de regio Venlo is dynamisch en dat biedt ondernemers veel kansen. De stad groeit op het gebied van logistieke bedrijvigheid, tuinbouw en ecologische visie. Investeringen vanuit de overheid in de infrastructuur (A73-Zuid en A74) zorgen voor verbetering van de ligging en bereikbaarheid van de regio Venlo. Bovendien realiseert de stad met de Maasboulevard een ingrijpend vernieuwd stadscentrum.

Mobiliteit speelt in een dynamische economie een belangrijke rol en daar maken wij als facilitair bedrijf deel van uit. Een groot aantal vrachtwagens, bestelbussen en zakelijke personenauto´s in de regio worden door ons gewassen op onze truckwash locatie op Freshpark Venlo. Daardoor werken we mee aan de factoren veiligheid en imago op de weg. Wij noemen dat: Wash Drive In Business. Met Wash Drive In Business gaan we altijd uit van een viertal basiscondities; duidelijke afspraken, financieel voordeel, gemak en altijd een uitstekend resultaat.

Wij wassen onder andere voor:

  • Schoonmaakbeheer wagenpark (personenauto’s, bestelbussen, busvervoer en vrachtwagens)
  • Haal en breng schoonmaakservice zakelijk vervoer
  • Afspraken met personeelsverenigingen over aantrekkelijke kortingen
  • Opslag zomer- en winterbanden
  • Incentives en joint-promotions
  • Wassen op rekening

Jan van Ooijen, directeur eigenaar
Heeft u een vraag of opmerking, dan kunt u dat laten weten via onderstaand formulier of maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak met uw contactpersoon Jan van Ooijen, directeur T  +31  (0) 77  396 84 15

[contact-form-7 id=”1036″ title=”Zakelijk”]