Wash Drive In Business

Het zakelijk klimaat in de regio Venlo is dynamisch en dat biedt ondernemers veel kansen. De stad groeit op het gebied van logistieke bedrijvigheid, tuinbouw en ecologische visie. Investeringen vanuit de overheid in de infrastructuur (A73-Zuid en A74) zorgen voor verbetering van de ligging en bereikbaarheid van de regio Venlo. Bovendien realiseert de stad met de Maasboulevard een ingrijpend vernieuwd stadscentrum.

Mobiliteit speelt in een dynamische economie een belangrijke rol en daar maken wij als facilitair bedrijf deel van uit. Zakelijke personenauto´s, bestelbussen en bakwagentjes (max 3.6m) wassen we op onze locatie Wash-Drive-In Horsterweg. Een groot aantal vrachtwagens in de regio worden door ons gewassen op onze truckwash locatie op Freshpark Venlo.  Daardoor werken we mee aan de factoren veiligheid en imago op de weg. Wij noemen dat: Wash Drive In Business. Met Wash Drive In Business gaan we altijd uit van een viertal basiscondities; duidelijke afspraken, financieel voordeel, gemak en altijd een uitstekend resultaat.

Locatie Wash Drive In Horsterweg

Wat kunnen we zoal voor u betekenen:

  • Schoonmaakbeheer wagenpark (personenauto's, bestelbussen, busvervoer en vrachtwagens)
  • Haal en breng schoonmaakservice zakelijk vervoer
  • Afspraken met personeelsverenigingen over aantrekkelijke kortingen
  • Incentives en joint-promotions
  • Wassen op rekening
Onze locatie Truckwash Freshpark

Voor vragen of voor informatie over onze diensten kun je contact opnemen met ons via 077 387 04 15. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 17.30 uur. Op zaterdag zijn we bereikbaar van 8.00 t/m 17.00 uur. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Jan van Ooijen, directeur eigenaar

Vul hier uw telefoonnummer in.