fbpx

OZON Behandeling

Twee hoofdkenmerken van een ozonbehandeling voor uw auto zijn 1) het verwijdert nare geuren en 2) zorgt dat deze nare geuren wegblijven.

foto-Ozon-kleinIn tegenstelling tot luchtverfrissers die slechts voorzien in een tijdelijke werking er van en nare geuren slechts markeren, is een ozonbehandeling een definitieve oplossing. Ozonbehandelingen worden ook gebruikt om drinkwater te ontsmetten, het schoonmaken en bleken van stoffen en het ontgeuren van interieurs en materialen na brandschade.

Voor de ozonbehandeling van auto’s bij Wash Drive In Horsterweg gebruiken wij apparatuur die de lucht in de gehele auto verrijkt met positieve en negatieve ionen en daardoor kiemdodend en geurremmend werkt.

Voordelen van een ozonbehandeling voor de auto zijn:

  • Frisse auto, aangename geur. Prettig voor uzelf, maar ook voor uw passagiers
  • Een frisse ruikende auto verkoopt beter en levert dus meer geld op
  • Vriendelijk voor mensen met klachten aan luchtwegen; het verwijdert bacteriën, virussen, schimmels en pollen in de lucht

Een ozonbehandeling duurt 6 tot 12 uur (afhankelijk van de grootte van de auto en vervuiling) en de auto dient de gehele behandeling gesloten te blijven. Een afspraak maken is dan ook noodzakelijk T 077 387 04 15 of info@washdrivein.nl.

Prijs: € 100,00

koplampen polijsten