fbpx

Wash & Clean

Je auto schoon van binnen en buiten in 15 tot 20 minuten.

Eerst wordt de auto net als bij alle wasprogramma’s aan de buitenkant voorbehandeld met shampoo voor maximaal resultaat. Daarna wordt de auto met hoge druk gewassen in de Enduro Class 60 ™ en nagespoeld met osmosewater, zodat er geen hinderlijke droogvlekken meer op de auto achterblijven na het drogen.
Vervolgens wordt de auto in de speciale hal op de lopende band gezet, zodat het interieur gereinigd kan worden.
De auto wordt hier compleet uitgezogen inclusief de kofferruimte, de matten worden geklopt en gewassen, het dashboard, stuur en middenconsole worden schoongemaakt, de ramen worden van binnen grondig gereinigd en een frisse spray zorgt voor een heerlijk geurtje in de auto. Tot slot wordt er bandenglans aangebracht voor net dat beetje extra WOW!

Een Wash & Clean wasbeurt kost € 29,95. Dit is inclusief wasprogramma GOUD van € 15,95.
Voor € 14,00 meer wordt dus ook naast de buitenkant, de binnenkant volledig schoongemaakt in minder dan een kwartier tijd! (Wash & Clean is dagelijks mogelijk tot een half uur voor sluiting, behalve op zondag)

TIP!
Voor € 20 extra zetten we je auto met de hand in de wax voor een stralende auto en optimale bescherming van de lak. 

Grondige poetsreiniging van uw auto noemen we car cosmetics zoals het waxen, polijsten, polijsten van koplampen, reinigen van de motor en een OZON behandeling .