fbpx

Zelf stofzuigen: NIEUWE INSTALLATIE!

Zelf stofzuigen

Onze liefde voor het vak zorgt ervoor dat we dagelijks scherp zijn op wat er beter, sneller en vooral leuker kan. Zo waren wij in Nederland de eerste wasstraat met het Wash & Clean concept en bieden wij als enige wasstraat in de gemeente Venlo gratis stofzuigen aan! Zelf stofzuigen is nu veel leuker!

Zelf stofzuigen en autowassen bij Wash Drive In Horsterweg

Vanaf het moment dat de nieuwe stofzuigers geïnstalleerd waren, ervaren onze klanten hoe krachtig de nieuwe stofzuigers zijn. Ze zijn zelfs zo krachtig dat het zelfs een aanzuigende werking heeft op auto bezitters uit Tegelen en Sevenum. Dat autobezitters 10 minuten rijden vanuit Tegelen of 15 minuten vanuit Sevenum om de auto zelf te stofzuigen nadat ze door de wasstraat zijn gegaan, blijkt nauwelijks een drempel.

stofzuigen-vanuit-sevenum-en-tegelen

De stofzuigers bevinden zich niet meer achter de wasboxen zoals voorheen, maar staan nu op de grote plaats achter de wasstraat. Daar hebben we 6 installaties neergezet, zodat lange wachttijden tot het verleden behoren. De nieuw geïnstalleerde stofzuigers zijn superkrachtig en zoals hierboven al vermeld: HELEMAAL GRATIS EN GRATIS VOOR IEDEREEN!

Druk op de rode knop en je begint!

stofzuigenNadat je je auto gewassen hebt in de wasboxen of de wasstraat rij je naar één van de zes stofzuigerinstallaties en druk je op de rode knop. Vanaf dat moment kan je direct de stofzuiger gebruiken en hoef je niet als een bezetene van start te gaan, want houdt de stofzuiger op, dan druk je opnieuw!

Dus heb je geen kleingeld op zak en wil je na de wasstraat je auto snel zelf stofzuigen? Dan heb je vanaf nu geen zorgen meer daarover!
Enkele tips voor het zelf stofzuigen van je auto vind je hier.