fbpx

Car cosmetics

Over autopoetsen, oftewel Car Cosmetics van Wash Drive In Horsterweg kunnen we kort zijn; de auto wordt klaargemaakt zoals je hem ook in de showroom van de betere autobedrijven zou aantreffen. We splitsen Car Cosmetics op in de delen Exterieur en Interieur.

EXTERIEUR

In de loop der jaren is het heel goed mogelijk dat lakken door zonlicht, het weer, hars en andere invloeden van buitenaf dof worden of verkleuren. Een professionele en deskundige behandeling kan de oorspronkelijke kleur herstellen en de lak weer laten glanzen.

Auto wassen en polijsten
Het polijsten laat de doffe laklaag, verkleuringen en zelfs lichte krasjes verdwijnen. Dat kan zowel machinaal als handmatig gedaan worden. Voor elke polijstbehandeling wordt het exterieur altijd eerst grondig gewassen om de auto van vuil en vet te ontdoen.

Autolak voorzien van waslaag
Elke auto die een grondige poetsbeurt heeft gehad verdient een goede waslaag voor een kwalitatief resultaat en optimale bescherming.

Velgen en banden
Velgen worden grondig gepoetst om het aluminium weer een diepe uitstraling te geven. Daarnaast worden de banden gereinigd en ingevet.

Het motor compartiment
Onder de motorkap is veel vet en smeer aanwezig. De BOVAG-specialist reinigt niet alleen het plaatwerk, maar reinigt ook de buitenzijde van de motor en alle onderdelen die te zien zijn.

INTERIEUR

Door veelvuldig gebruik van de auto lijdt het interieur aanzienlijk; vlekken in bekleding, vet en stof op het dashboard, eventueel nicotineaanslag en nare geurtjes. Als erkend BOVAG-specialist hebben wij overal een antwoord op.

Bekleding
Eerst wordt de bekleding van alle stof vrijgemaakt en afhankelijk van de intensiteit van de vlekken vindt een shamporel- of foambehandeling plaats. Dat zorgt voor schone, fris ogende stoelen, banken, matten, deuren en hemel.

Harde interieuronderdelen
Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op die manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Vuil verdwijnt, kleur komt terug en kleine krasjes en beschadigingen worden minder zichtbaar.

Ozonbehandeling
Lucht ruikt fris door aanwezigheid van veel zuurstof zoals na een onweersbui. Speciale geurtoestellen zetten zuurstof om in actieve zuurstof (ozon) zodat bacteriën en geurmoleculen vernietigd worden en zodoende lucht wordt gesteriliseerd. In tegenstelling tot luchtverfrissers die geuren maskeren, pakt een ozonbehandeling het probleem aan bij de wortel. Geuren die worden geneutraliseerd: tabak, huisdieren, etensresten, urine, verf, vlees, vis, brand, chloor enz.